Cégünkről Térképek, atlaszok Úti- és sörkalauzok Egyéb kiadványok Céges arculat Partnereink Üzletek

HIBERNIA NOVA
Kiadói és Szolgáltató Kft.

Telephelyünk:
1141 Budapest, Szugló u. 83-85. I. em. 3.
Ügyfélfogadás: munkanapokon 8:00-18:00

Telefon/Fax:
(06-1) 422-0306
(06-1) 422-0307

Kérdéseivel és észrevételeivel
keressen meg minket e-mail címünkön:
info@hibernia.hu

   

 

Kiadónk, a 2001 óta működő Hibernia Nova Kft. elsősorban útikönyvek, de térképek és atlaszok készítésével, kiadásával is foglalkozik.

Prága és Csehország régi szerelmünk, ezért is volt kézenfekvő számunkra, hogy legelső kiadványunk a cseh fővárost mutassa be. Sajátos szemszögből, sörözőin keresztül – „Sörmentén” – kalauzolja az utazót a város legfontosabb látnivalói mentén, térképekkel, fotókkal, söröző- és sörtörténeti leírásokkal színezve. Azóta ezt a könyvet már legsikeresebb kiadványunknak és egy sorozat első részének is vallhatjuk, mivel már megjelent és nagy sikert aratott a Bécset és a Budapestet hasonló módon végigjáró kiadványunk is. A sorozat legújabb kötete, a Csehország sörkalauz, amely már egy egész országot jár végig, 2007 őszén került az üzletekbe, és rövid idő alatt jelentős sikerre tett szert.

Másik kedvenc területünk a magyar nyaralók körében is egyre népszerűbb adriai tengerpart. Varázslatos tájak c. sorozatunk keretében öt kötetben dolgoztuk fel, aprólékosan bemutatva e gyönyörű vidék szinte minden látnivalóját, majd ezeket egy kötetbe összefoglalva is megjelentettük, Horvát Adria címen. E könyvek rövidített, kevésbé részletes változatai az Utazzunk együtt sorozat keretében kerültek piacra. A teljes sorozatot kiegészítendő készítettük el az ezt a területet bemutató Adria autóatlaszunkat, melynek különlegessége a rengeteg színes fotóval és részletes várostérképekkel, -leírásokkal illusztrált melléklet.

A Varázslatos tájak sorozaton belül megjelentek Bulgáriával és Albániával foglalkozó köteteink, valamint igen részletes Bulgária autóatlaszunk is, melyek unikum voltuk révén számíthatnak sikerre. /OKLEVÉL/ Hasonlóan egyedülálló kiadvány a Balti országok, melyet először a német Nelles Kiadóval közösen adtunk ki, majd megjelent a saját kiadványunk is.

Moszkva és Szentpétervár könyvünk is egyedülálló, hiszen utoljára a nyolcvanas évek elején jelent meg magyar szerző által írt könyv Oroszország egykori és mai fővárosáról.

A rendkívül szép kivitelű, több mint 500 színes fotóval illusztrált Nagy képes földrajzi világatlaszunknak, valamint ennek „kivonatos” változatának a Földrajzi és politikai világatlasznak évről évre megjelenik újabb kiadása, egyre gazdagabb tartalommal.

 

 

ÜGYVEZETŐ:
Marton Jenő - jeno.marton@hibernia.hu

KERESKEDELEM, GRAFIKA:
Maiczen Attila - attila.maiczen@hibernia.hu

SZERKESZTÉS, KORREKTÚRA:
Rhédey Rita - rita.rhedey@hibernia.hu

GRAFIKA, TÉRKÉPSZERKESZTÉS:
Komlósy Mária Emese - maria.komlosy@hibernia.hu

TERÜLETI KÉPVISELŐ:
Koncz Tibor- konczt@hdsnet.hu

 


Ajánlott legkisebb felbontás: 1024*768
Bármely dokumentum és dokumentumrészlet felhasználása kizárólag a Hibernia Nova Kft. írásos engedélyével történhet.
Copyright © 2004 Hibernia Nova Kft.