Cégünkről Térképek, atlaszok Úti- és sörkalauzok Egyéb kiadványok Céges arculat Partnereink Üzletek
MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE XLS VAGY PDF FORMÁTUMBAN.

 

A horvát Adria
(második, aktualizált és bővített kiadás)

A nagysikerű sorozatunk korábbi 4 kötetének (Isztria - Krk, Cres és Lošinj, Kvarner-öböl és Észak-Dalmácia, Dalmácia középső része és a Dalmácia déli része) összevont kiadványa.

Hasonló célokat tűztünk ki magunk elé, mint a korábban megjelent útikönyveinkkel: kedvező áron, könnyen kezelhető méretben, 20 térkép és 350 fénykép segítségével, áttekinthetően és információ gazdagon biztosítani azt az ismeretanyagot, amely nemcsak az "eseti Adria-rajongókat", de a hosszú évek óta visszajáró, "professzionális" turistákat is maradéktalanul ki tudja szolgálni.

Bolti ára: 3.480,- Ha tőlünk rendeli: 2.800,-

Isztria - Ezer csodája
(negyedik, aktualizált és bővített kiadás)

Nagy támasz lehet azoknak is, akik még csak tervezgetik nyaralásukat, mert a könyv képi hatása segíthet eldönteni a legnehezebb kérdést, hogy hová is menjünk? Opatijába vagy Krk szigetére, netán egy soha nem hallott nevű kisvárosba?A bizonytalanok kedvéért megemlítjük, hogy a kötet - a már említett városokon túl - Rijeka, Pula, Porecs, Lovran, Rovinj, sőt az olaszországi Trieszt városát és térségét is ismerteti.

 

Bolti ára: 3.980,- Ha tőlünk rendeli: 3.200,-

Kvarner-öböl és Észak-Dalmácia

Azok számára, akik Rijekától kicsit délebbre veszik az irányt , Rab vagy Pag szigetére, vagy akár Zadar térségébe. Ízelítőül - hogy érzékeltessük a könyv gyakorlatias stílusát - ide másolunk egy részletet: "...Balra van a Lopar-öböl, amelyet kompjárat köt össze a Krk-szigeti Baskával. Az út az elágazástól 1,5 km-re, a révnél ér véget. Előtte 200 m-rel jobbra keskeny utca indul. Ha ezen 100-métert megyünk, jobbra 70 lépcső vezet fel a kis dombon, fenyők között álló, apró Szűz Mária templomhoz."

Említést érdemel a 170 fénykép válogatása is: igyekeznek a legjellegzetesebb és gyakran a legapróbb részletekre is felhívni figyelmünket.

Bolti ára: 2.980,- Ha tőlünk rendeli: 2.400,-

Dalmácia középső része

Ez a kötet Dalmácia olyan gyönyörű tájait, városait tárja elénk, mint Split, Trogir, Šibenik, Brač és Hvar szigete, de említhetnénk a Knini-erődöt vagy a méltán világhírű Plitvicei Nemzeti Parkot.
Ez utóbbinál maradva, minden érdekes és fontos dolgot elmond a könyv az odajutástól, a parkon belüli közlekedésig, az időbeosztásig, kiemelve például a legfontosabb, kihagyhatatlan látnivalók meglátogatásának javasolt sorrendjét.

40 térkép és 360 fénykép teszi teljessé a kötetet. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ezek azok az útikönyvek, amelyekhez nem kell külön térképet venni. Minden város központjáról, a városok tágabb környezetéről, aztán egy nagyobb tájegységről, és a teljes országrészről is találunk térképeket, rajtuk feltüntetve a fontos látnivalókat, és például még a szigetekre irányuló hajóforgalom útvonalát is.

Bolti ára: 3.480,- Ha tőlünk rendeli: 2.800,-

Dalmácia déli része

Kevésbé ismert szigetek, félszigetek mellett Dél-Dalmácia fővárosát, Dubrovnikot, a Dubrovniki Riviérát és a jól ismert Korcula szigetét ismerteti a könyv szerzője, Dr. Fehér György, aki könyvével - akárcsak a korábbi köteteivel - igazi mestermunkát alkotott.

Bárhol ütjük fel a könyvet, érződik, hogy személyes tapasztalatok alapján, a térség minden zugát bejárva írta sorait. Aprólékos, mindenre kiterjedő figyelemmel válogatta az információkat, figyelmünket az értékes, élményt nyújtó látnivalók felé terelve.

A könyvet 240 fénykép és 20 térkép gazdagítja.

Bolti ára: 3.480,- Ha tőlünk rendeli: 2.800,-

Montenegró - Crna Gora /ELFOGYOTT/
(második, aktualizált kiadás)

A magyar turisták újra felfedezték Montenegrót, ezt a Dubrovniktól délre elterülő természeti csodát. Kétségtelen, jelenleg elsősorban olcsó árai miatt került a figyelem középpontjába, de aki csak végiglapozza ezt az útikönyvet, rögtön látni fogja, hogy milyen ritka természeti adottságokkal rendelkezik az Adriának ez a déli szakasza. Lenyűgöző hegyek a háttérben (innen a név is, a Montenegro ugyanis fekete hegyet jelent), előtte a kék Adria, és a tündéri, középkori hangulatú kis városkák a parton.

A Montenegró A-Z -ig részben módszeresen végigjárunk minden érdekes látnivalót, és oldalról oldalra haladva, meglepődve látjuk, hogy Montenegró korántsem a világ vége, bizony érdemes meglátogatni. A szöveget 17 térkép és 150 színes, utazásra csábító fénykép egészíti ki, rendkívül jó minőségben.

Bolti ára: 1.980,- Ha tőlünk rendeli: 1.600,-

* A feltüntetett árak a szállítási és postaköltséget nem tartalmazzák.

 


Ajánlott legkisebb felbontás: 1024*768
Bármely dokumentum és dokumentumrészlet felhasználása kizárólag a Hibernia Nova Kft. írásos engedélyével történhet.
Copyright © 2004 Hibernia Nova Kft.