Cégünkről Térképek, atlaszok Úti- és sörkalauzok Egyéb kiadványok Céges arculat Partnereink Üzletek
MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE XLS FORMÁTUMBAN.


 

 

Moszkva és Szentpétervár

Bátran nevezhetjük hiánypótlónak útikönyvünket, hiszen ebben a témában utolsónak megjelent, eredetileg is magyar nyelven megírt kiadványok még jócskán a régi rendszer termékei; úgy időben, mint ideológiailag is. Nagyot fordult azóta a világ, bár a páratlan orosz kultúra örökérvényű, de a változások arrafelé is elkerülhetetlenek.

Útikönyvünk 500 színes fénykép segítségével mutatja be a hatalmas világbirodalom egykori és mai fővárosát, a bennük lüktető életet, csodálatra méltó, lenyűgöző monumentalitásukat és elragadó pompájukat.A legfontosabb látnivalók mellett rengeteg hasznos tudnivaló, kisszótár, éttermek listája, valamint 24 térkép segíti a tájékozódást.

Bolti ár: 4 480 Ft
Közvetlenül a Kiadótól: 3 600 Ft *

 

Balti országok
Helsinki és Szentpétervár

Egy régen várt útikönyvvel leptük meg az utazókat, amikor a német Nelles Kiadóval közösen megjelentettük a Baltikum országait bemutató kiadványt. Évtizedek óta ez az első magyarul kiadott útikönyv a térségről, eddig csak a régi Szovjetunió útikönyvben tájékozódhatott az érdeklődő.
A rengeteg kiváló minőségű fényképpel és térképpel illusztrált kötet a mai állapotokról ad részletes információt, éreztetve azt a hatalmas változást, ami ezekben az országokban is végbement függetlenné válásuk óta, az utóbbi 15 évben. Tájékoztatást adunk a beutazási feltételekről, a szállás, étkezési, vásárlási, utazási lehetőségekről, és sok apró, de hasznos tudnivalóról egészen az észt, lett, litván kisszótárig.

A kötet 2008 júliusában megjelent legújabb kiadását pedig kiegészítettük Szentpétervár és Helsinki bemutatásával,  még jobban kiszolgálva ezzel az arrafelé utazókat, akik rendszerint ezt a két közeli várost is útba ejtik.

Bolti ár: 3 480 Ft
Közvetlenül a Kiadótól: 2 800 Ft *

Észtország

Hiánypótló útikönyvünket mintegy 500 látványos fénykép és több tucat színes, nagy precizitású térkép teszi teljessé. Szerzője a Tallinnban élő író, újságíró Bereczki Urmas, aki a helyi Magyar Intézet igazgatójaként is dolgozott. Ő volt a szerzője az 1983-ban megjelent, első Észtország útikalauznak is.

Bolti ára: 4 980 Ft

Közvetlenül a Kiadótól: 4 000 Ft*

* A feltüntetett árak a szállítási és postaköltséget nem tartalmazzák.


Ajánlott legkisebb felbontás: 1024*768
Bármely dokumentum és dokumentumrészlet felhasználása kizárólag a Hibernia Nova Kft. írásos engedélyével történhet.
Copyright © 2004 Hibernia Nova Kft.