Cégünkről Térképek, atlaszok Úti- és sörkalauzok Egyéb kiadványok Céges arculat Partnereink Üzletek
MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE XLS FORMÁTUMBAN.

A kiadónk gondozásában megjelent sörkalauzok a legjelentősebb európai sör-fővárosokat egy újabb dimenzióból mutatják be. A történelem egyfajta lenyomataként is tekinthető sörözők még az adott város lakosait is más ízekkel, újabb színekkel gazdagíthatják - az odavetődő turisták pedig majd' minden érzékszervükkel meggyőződhetnek arról, hogy a szerzők mennyire jártasak az adott témában.


 

Sörmentén Prága

(második, aktualizált és bővített kiadás)

Kiadványunk régi hiányt pótol a maga műfajában: magyar szerzők mutatják be Európa egyik legszebb és leghangulatosabb városát, annak ismert és kevésbé ismert sörözőit valamint a remek italokat.Egy prágai séta feledhetetlen élményt jelent a műemlékek csodálóinak éppúgy, mint az örök szomjazóknak. Az össze nem téveszthető sörözők legendája, címjegyzéke, a kocsmai anekdoták gyűjteménye szájról szájra terjed.

Könyvünk célja nem csak az, hogy elkalauzolja a bolyongót korsótól korsóig Prágában, hanem az is: az ízek harmóniája mellett - és két söröző között - figyeljenek fel a város sok évszázados kulturális értékeire, finom és apró részleteire is.A könyv készítői nemcsak a sörök barátainak ajánlják a művet, hanem minden olyan látogatónak, aki számára egy ország vagy város megismeréséhez hozzátartozik a helyi ételek és az italok kipróbálása is.

Bolti ár: 2 980 Ft

Közvetlenül a Kiadótól: 2 400 Ft *

 

 

Sörmentén Budapest

Úgy gondoljuk, egy várost legalább annyira meg lehet ismerni vendéglátóhelyei, mint mondjuk középületei, múzeumai, kulturális eseményei által. A kocsmák - ne féljünk nevén nevezni ezeket az intézményeket - ugyanis elsősorban a város lakóit és csak másodsorban a turistákat, a messziről jötteket szolgálják. Ezért változik a sörözők, borozók, éttermek, lokálok arculata, hangulata kerületenként: ahogy alkalmazkodik a közönség a vendéglátóhelyhez, úgy alkalmazkodik arculatával a kocsma is a környékhez. A globalizáció ezen a téren is érezteti hatását, "trendi" helyet ma már bárhol találhatunk, de az autentikus vendéglátás ma is saját környezetéről árulkodik.

Könyvünk ezért - reményeink szerint sajátságos útikalauzként - ebből a nézőpontból igyekszik képet festeni fővárosunkról, lehetőség szerint minél többet mesélve Budapest többi arcáról is.

Bolti ár: 2 980 Ft

Közvetlenül a Kiadótól: 2 400 Ft *

 

Sörmentén Bécs

Gyanítható, hogy alig akad olyan világjáró honfitársunk, aki legalább egyszer ne fordult volna meg Bécsben. Annak idején, mikor harmincegynéhány éve ismét kinyílt előttünk Nyugat-Európa csillogó-villogó világa, sokan járták végig a Mariahilferstrasse hazai viszonyokhoz képest elképesztő választékú üzleteit, de a város vendéglátásával csak kevés honfitársunk ismerkedett meg közelebbről. A gondosan beosztott schillingekből csak ritkán jutott egy Melange-re valamelyik híres bécsi kávéházban, a gyerek sem kaphatott Sacher tortát vagy Apfelstrudelt és apa sem sörözhette el valamelyik kellemes bejzliben két nylon harisnya árát.

Ma már minden másképp van. A császárvárost felkereső magyar turisták inkább a múzeumok érdekes kiállításait, a város nevezetességeit keresik fel, és szívesen ismerkednek meg Bécs vendéglátásával is. Kávéházak, cukrászdák, borozók és nem utolsósorban sörözők, kisvendéglők sokasága kínálja a klasszikus bécsi specialitásokat éppúgy, mint a kontinentális, vagy éppenséggel tengerentúli nemzeti konyhák különlegességeit.

Reméljük rendhagyó útikalauzunk segíteni fog Önöknek abban, hogy bécsi utazásuk még teljesebb legyen.

Bolti ár: 2 980 Ft

Közvetlenül a Kiadótól: 2 400 Ft *

 

 

Sörmentén Csehország

Sörmentén sorozatunk negyedik könyve, térképekkel, sok-sok színes fotóval, gasztronómiai, sörtörténeti tudnivalókkal színesítve.

A Prága sörkalauz nagy sikerén felbátorodva, és tudván, hogy évről évre egyre több magyar turista fedezi fel ennek a közeli utazási célpontnak a különlegességeit. A sörhöz kapcsolódó látnivalók mellett megpróbálunk természetesen minél többet megmutatni e nagyszerű országból, hiszen fontosnak érezzük, hogy a magyar turisták egyre inkább megismerjék a Prágán kívüli tájakat is, felfedezzék a csodálatos várakat és kastélyokat; a hangulatos kis városkákat és a nagy múltú fürdőhelyeket.

 

Bolti ár: 3 980 Ft

Közvetlenül a Kiadótól: 3 200 Ft *

 


Ajánlott legkisebb felbontás: 1024*768
Bármely dokumentum és dokumentumrészlet felhasználása kizárólag a Hibernia Nova Kft. írásos engedélyével történhet.
Copyright © 2004 Hibernia Nova Kft.